AnaSayfa / Genel / Kahve falında randevuya gitmek

Kahve falında randevuya gitmek

Kahve falında randevuya gitmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında randevuya gitmek gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Kahve falında randevu evine gitmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında randevuya gidememek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında randevuya gitmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında randevuyu kaçırmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında randevuya geç kalmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında randevuya yetişememek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında randevuya gelmemek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaneden randevu almak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir