AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle randevulaşmak

Kahve falında biriyle randevulaşmak

Kahve falında biriyle randevulaşmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bazı konularda konuşulacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında biriyle randevulaşmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında randevuya gitmemek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında randevuya gidememek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine inanılır.

Kahve falında hastaneden randevu almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında randevulaşmak gerekirse özür dileneceğine, işsizseniz işe gireceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle randevulaşmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında randevu evine gitmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında randevuya geç kalmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında randevuyu kaçırmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir