AnaSayfa / Genel / Kahve falında ramazanda yemek yemek

Kahve falında ramazanda yemek yemek

Kahve falında ramazanda yemek yemek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ramazanda yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında ramazanda yemek yemek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, haram mala alamet etmektedir.

Kahve falında ramazanda rakı içmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ramazanda içki içmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet eder.

Kahve falında ramazan pidesi görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Kahve falında ramazanda sigara içmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, statü atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ramazan sofrası görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir