AnaSayfa / Genel / Kahve falında ramazan sofrası görmek

Kahve falında ramazan sofrası görmek

Kahve falında ramazan sofrası görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ramazan sofrası gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında ramazan sofrası görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine alamet eder.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak para sahibi olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ramazanda yemek yemek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Kahve falında ramazan topu görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ramazanda sigara içmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Kahve falında ramazan paketi görmek bereketli işler yapılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ramazan orucu tutmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmadığını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir