AnaSayfa / Genel / Kahve falında ramazan paketi görmek

Kahve falında ramazan paketi görmek

Kahve falında ramazan paketi görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, adını herkese duyuracağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ramazan paketi gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında ramazan paketi görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan topu görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ramazanda rakı içmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ramazan ayını görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, esenlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazan pidesi almak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ramazan davulcusu görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir