AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakibini yenmek

Kahve falında rakibini yenmek

Kahve falında rakibini yenmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakibini yenmek gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Kahve falında rakibi yenmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakibini yenmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında rakip görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakibini dövmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında rakip firma görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında rakibini görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında rakibine yenilmek sağlık ve şifa bulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuttuğun takımın yendiğini görmek çok üst mevkilere geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir