AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakibini görmek

Kahve falında rakibini görmek

Kahve falında rakibini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, işlerinin ağırlaşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında rakibini gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında rakip firma görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında rakibine yenilmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında rakibi yenmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakip görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında rakibini yenmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında rakibini dövmek ekonomik olarak zayıflayacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine inanılır.

Kahve falında rakibini görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, riske atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir