AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakibini dövmek

Kahve falında rakibini dövmek

Kahve falında rakibini dövmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yükseleceğine, anne ve baba duası alınacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, feraha ermeye, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında rakibini dövmek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında rakibini dövmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet eder.

Kahve falında rakibini yenmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakip firma görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında rakibini görmek malının ve parasının çoğalacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakibi yenmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakibine yenilmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine yorulur.

Kahve falında rakip görmek her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torununu dövmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir