AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı satmak

Kahve falında rakı satmak

Kahve falında rakı satmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında rakı satmak gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında rakı satmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında rakı masası görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında rakı içen birini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında rakı içmek kazancın artmasına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin rakı içtiğini görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında rakının tadına bakmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla rakı içmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir