Kahve falında rahle üzerinde kuran görmek

Kahve falında rahle üzerinde kuran görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında rahle üzerinde kuran gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında rahle üzerinde kuran görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran rahlesi görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında rahle görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında rahle almak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında toplanıp kuran okumak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran kerim kitabını görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında havada kuran görmek yeni işlerin geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına kuran öğretmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top