AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada kuran görmek

Kahve falında havada kuran görmek

Kahve falında havada kuran görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında havada kuran gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında kuranı kerimi havada görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada kuran yazısı görmek yeni kişilerle tanışacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada kuran görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında hava durumu görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek resmi bir kurumda işe girileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında havada su görmek hiç istemediği işlere gireceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir