AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahle almak

Kahve falında rahle almak

Kahve falında rahle almak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, ilişkilerin noktalanacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında rahle almak gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında rahle almak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahle görmek bilmediği duyguları tadacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuran rahlesi görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında rahle üzerinde kuran görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir