Kahve falında rahim temizlemek

Kahve falında rahim temizlemek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında rahim temizlemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında rahim temizlemek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahim yalamak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Kahve falında rahimde yara görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Kahve falında rahim kılı görmek maddi olarak zarar edileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim kanaması görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında rahim ameliyatı görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahim filmi çektirmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında rahim ismini görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top