AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahim ameliyatı görmek

Kahve falında rahim ameliyatı görmek

Kahve falında rahim ameliyatı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında rahim ameliyatı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilere odaklanın.

Kahve falında rahimden ameliyat olduğunu görmek toparlanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Kahve falında rahimden ameliyat olmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında rahim ameliyatı görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahim ameliyatı olmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında rahim akıntısı görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz rahim görmek neşesinin de yerine geleceğine, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Kahve falında rahim kanser olmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir