Kahve falında puslu hava görmek

Kahve falında puslu hava görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bekârlığına da veda edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında puslu hava gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında puslu hava görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında puslu görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel huylarının değişeceğine yorulur.

Kahve falında ayı puslu görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında puslu ayna görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında puslu ay görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında puslu deniz görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havayı karanlık görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında havada yükselmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir