AnaSayfa / Genel / Kahve falında puslu deniz görmek

Kahve falında puslu deniz görmek

Kahve falında puslu deniz görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, acı tecrübeler edineceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında puslu deniz gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında puslu deniz görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında puslu hava görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı puslu görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına yorulur.

Kahve falında puslu görmek yokluk çekeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında puslu ayna görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında puslu ay görmek iyi şeyler yaşayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üniforması giymek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneler görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir