AnaSayfa / Genel / Kahve falında pudra pembe görmek

Kahve falında pudra pembe görmek

Kahve falında pudra pembe görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ailesini de mutlu edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pudra pembe gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında pudra pembe görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pudra pembesi görmek bekarlar için evlenmeye, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalettir.

Kahve falında pembe pudra görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüze pudra sürmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hata yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pudra rengi görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına inanılır.

Kahve falında bebek pudrası görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir