AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette yumurta görmek

Kahve falında poşette yumurta görmek

Kahve falında poşette yumurta görmek aileye büyük bir ev alınacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında poşette yumurta gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında poşette yumurta görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşete yumurta görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir poşet yumurta görmek kalbini kıracağına, sağlık ve şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil poşet görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çöp poşetleri görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında poşet içinde et görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir