AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet portakal görmek

Kahve falında bir poşet portakal görmek

Kahve falında bir poşet portakal görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, zorlukların giderileceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet portakal gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında bir poşet portakal görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik poşet görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah poşet görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek bol muhabbette olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında poşete balık görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında poşette süt görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük poşet görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında poşette elbise görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir