AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet kesmek

Kahve falında poşet kesmek

Kahve falında poşet kesmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet kesmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında poşet kesmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında poşet içinde para görmek ticarette şansının yaver gideceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı poşet görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz naylon poşet görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu poşet görmek öz güveninin yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kafaya poşet geçirmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe poşet görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir