Kahve falında porselen tencere görmek

Kahve falında porselen tencere görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, elini eteğini her şeyden çekeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında porselen tencere gördüyseniz:

  • İlk bakışta cazip görünen finansal başlıklı teklif, öneri veya davaetlarin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında porselen tencere görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek mutluluğunun artacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere delalettir.

Kahve falında porselen tepsi görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında porselen bardak görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir