AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen bardak görmek

Kahve falında porselen bardak görmek

Kahve falında porselen bardak görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen bardak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında porselen bardak görmek yeni planlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında porselen bardak kırmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında porselen fil görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında porselen şekerlik görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen hediye almak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen kırıkları görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir