AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen kırmak

Kahve falında porselen kırmak

Kahve falında porselen kırmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kalkınacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, rakiplerin üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen kırmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen bardak kırmak sevdikleri ile kavuşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında porselen kırmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında porselen tabak kırmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak satın almak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz porselen görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen biblo görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir