AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmak konuşamamak

Kahve falında korkmak konuşamamak

Kahve falında korkmak konuşamamak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkmak konuşamamak gördüyseniz:

  • Bir ara ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz.

Kahve falında korkmak konuşamamak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında korkmak ve konuşamamak çok hayırlı işlere girileceğine, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında ölen anneden korkmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz attan korkmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Kahve falında hep korkmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanlardan korkmak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında trenden korkmak kişinin her işi severek yapacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir