AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis rozeti görmek

Kahve falında polis rozeti görmek

Kahve falında polis rozeti görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında polis rozeti gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında polis rozeti görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş rozet görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın rozet görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atatürk rozeti görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında türk bayrağı rozeti görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında rozet takmak rahat nedir öğreneceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rozet görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında polise para vermek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir