AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk bayrağı rozeti görmek

Kahve falında türk bayrağı rozeti görmek

Kahve falında türk bayrağı rozeti görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında türk bayrağı rozeti gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Kahve falında türk bayrağı rozeti görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında rozet takmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rozet görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş rozet görmek hoş muhabbette olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında polis rozeti görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atatürk rozeti görmek eşlerin boşanacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altın rozet görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında türk bayrağını öpmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir