AnaSayfa / Genel / Kahve falında poker oynamak

Kahve falında poker oynamak

Kahve falında poker oynamak çeşitleneceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poker oynamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Kahve falında poker oynamak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında poker oynadığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında poker görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuzla oynamak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kör ebe oynamak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Kahve falında camide oynamak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir