AnaSayfa / Genel / Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek

Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek

Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, canının kıymetini bileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Kahve falında platonik aşk görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında platonik sevdiğin kişiyi görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Kahve falında platonik sevgili görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında platoniğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet eder.

Kahve falında platonik görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir