AnaSayfa / Genel / Kahve falında platonik görmek

Kahve falında platonik görmek

Kahve falında platonik görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, güzel bir evliliğe, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında platonik gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında platonik sevgiliye sarılmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulur.

Kahve falında platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında platonik sevdiğin kişiyi görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında platonik aşkınla konuşmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında platonik aşk görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında platonik aşkını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında platoniğini görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir