AnaSayfa / Genel / Kahve falında platform topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında platform topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında platform topuklu ayakkabı görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında platform topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında platform topuklu ayakkabı görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında platform ayakkabı giymek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında platform ayakkabı görmek kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında platformlu ayakkabı görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında platform görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir