AnaSayfa / Genel / Kahve falında platform ayakkabı giymek

Kahve falında platform ayakkabı giymek

Kahve falında platform ayakkabı giymek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında platform ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Kahve falında platform ayakkabı giymek iş projelerinin gerçek olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında platformlu ayakkabı görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet eder.

Kahve falında platform ayakkabı görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında platform topuklu ayakkabı görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında platform görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin ayakkabısını giymek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine ayakkabı giydirmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giydiği ayakkabıyı görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir