AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik kova görmek

Kahve falında plastik kova görmek

Kahve falında plastik kova görmek içinin huzurla dolacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kötü düşmana, ziraat ve harmandan fayda görmeye, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plastik kova gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Kahve falında plastik kova görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik ördek görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında plastik meyve görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz plastik sandalye görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında plastik bilezik takmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik ayakkabı görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında plastik manken görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük düşüneceğine yorulur.

Kahve falında plastik tepsi görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir