AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik tepsi görmek

Kahve falında plastik tepsi görmek

Kahve falında plastik tepsi görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında plastik tepsi gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Kahve falında plastik tepsi görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Kahve falında plastik kapak görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Kahve falında plastik kap kacak görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işarettir.

Kahve falında plastik yüzük takmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik kutu görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet eder.

Kahve falında plastik bilezik takmak kötü halden iyi hale geçeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında plastik gül görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında plastik terlik görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir