AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik yüzük takmak

Kahve falında plastik yüzük takmak

Kahve falında plastik yüzük takmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, eve huzur dolacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında plastik yüzük takmak gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında plastik yüzük takmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında plastik bilezik takmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında plastik yüzük görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik süzgeç görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz plastik sandalye görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik çiçek görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Kahve falında plastik tepsi görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, heveslerinin de azalacağına delalet eder.

Kahve falında plastik tas görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir