AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik kap görmek

Kahve falında plastik kap görmek

Kahve falında plastik kap görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, işten yana şansının açık olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik kap gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında plastik kap görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Kahve falında plastik kap kacak görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Kahve falında plastik saklama kabı görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında plastik poşet görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında plastik eşya görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında plastik bilezik takmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında plastik yüzük takmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında plastik toplamak üzüntülerin sona ereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir