AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik küpe görmek

Kahve falında plastik küpe görmek

Kahve falında plastik küpe görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, memur ise terfi edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında plastik küpe gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında plastik küpe görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik el görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında plastik süzgeç görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik hortum görmek işindeki verimliliğinin artacağına, hayatının da zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında plastik ayakkabı görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik yılan görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında plastik bardak görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, karanlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında plastik çiçek görmek patron koltuğuna yükseleceğine, hayat boyu çok sevileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir