AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik hortum görmek

Kahve falında plastik hortum görmek

Kahve falında plastik hortum görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sözleri tutulacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yüzünün de güleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik hortum gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında plastik hortum görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik ayakkabı görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Kahve falında plastik tarak görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında plastik tas görmek özel muamele göreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Kahve falında plastik kutu görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında plastik boru görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında plastik el görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında plastik yemek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işinden ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir