AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik ayakkabı görmek

Kahve falında plastik ayakkabı görmek

Kahve falında plastik ayakkabı görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında plastik ayakkabı gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında plastik ayakkabı görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik tepsi görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında plastik su şişesi görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında plastik kürek görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında plastik eşya görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında plastik poşet görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında plastik sepet görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında plastik top oynamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir