AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik el görmek

Kahve falında plastik el görmek

Kahve falında plastik el görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, huzurunun bozulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında plastik el gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında plastik el görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında plastik tabak görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında plastik balık görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz plastik sandalye görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında plastik leğen görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında plastik bidon görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında plastik ayakkabı görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında plastik kürek görmek sıkıntıların aşılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir