Kahve falında pıt pıt mısırı görmek

Kahve falında pıt pıt mısırı görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, güzel sözler işiteceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pıt pıt mısırı gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında pıt pıt mısırı görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında pıt pıt görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır almak ve yemek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır yemek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır istemek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır haşlaması görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalettir.

Kahve falında mısır çorbası görmek mal ve para kazanılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir