AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş süt içmek

Kahve falında pişmiş süt içmek

Kahve falında pişmiş süt içmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş süt içmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş süt içmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş süt görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında pişmemiş süt görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında pişen süt görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, dünya malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında keçiden süt içmek hayat içinde çok rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden süt içmek dertlerinden arınacağına, talihin yüze güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir