AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş süt görmek

Kahve falında pişmiş süt görmek

Kahve falında pişmiş süt görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş süt gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Kahve falında pişen süt görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş süt görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş süt içmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş süt görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yılan görmek rakiplerine büyük fark atacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş balık eti görmek gıybet edeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına delalet eder.

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir