AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş mantar görmek

Kahve falında pişmiş mantar görmek

Kahve falında pişmiş mantar görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş mantar gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında pişmiş mantar görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mantar topladığını görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda mantar görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda mantar görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında mantar çıktığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mantarlı ayak görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, zorlukların giderileceğine delalet eder.

Kahve falında mantar yemeği yapmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde mantar görmek rahatsızlık duyulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir