AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde mantar görmek

Kahve falında yerde mantar görmek

Kahve falında yerde mantar görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde mantar gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda yanıt bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında yerde mantar görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yerden mantar toplamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kültür mantarı görmek çok daha iyi günler göreceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi mantar görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar toplamak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Kahve falında yaban mantarı görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede mantar görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru mantar görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir