AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda mantar görmek

Kahve falında kolunda mantar görmek

Kahve falında kolunda mantar görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hasret gidereceğine, doğru kararların alınacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda mantar gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında kolunda mantar görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı toplamak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacakta mantar görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar toplamak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde mantar görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında pazardan mantar almak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer mantarı görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalettir.

Kahve falında kuru mantar görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir