AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş dil görmek

Kahve falında pişmiş dil görmek

Kahve falında pişmiş dil görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşamın kolaylaşacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş dil gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında dile piercing takmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş hayvan dili görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş dil görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bilmediğin bir dil konuşmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı dil konuştuğunu görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili kanamak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinin tutulmasını görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük dilini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir