AnaSayfa / Genel / Kahve falında az pişmiş tavuk görmek

Kahve falında az pişmiş tavuk görmek

Kahve falında az pişmiş tavuk görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, zorlukları aşacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında az pişmiş tavuk gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek zorlukların biteceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmeye hazır tavuk görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk budu yemek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti yemek zenginlik kazanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir