AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişman olduğunu görmek

Kahve falında pişman olduğunu görmek

Kahve falında pişman olduğunu görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret eder.

Kahve falında pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Kahve falında şarap içip pişman olmak işlerin günden güne daha da artacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında günahtan pişman olmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin pişmanlığını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Kahve falında birini pişman görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin pişman olduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişman birini görmek hayallerde değişiklikler olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişman olan birini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir