AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişman olan birini görmek

Kahve falında pişman olan birini görmek

Kahve falında pişman olan birini görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişman olan birini gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bira içip pişman olmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, borçlanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin pişman olduğunu görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak pişman olmak geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestirip pişman olmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pişman birini görmek çoluk çocuğa karışacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının pişman olduğunu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir