AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek ve pişman olmak

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok sevineceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Kahve falında evlenmekten pişman olmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek pişman olmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında evlendikten sonra pişman olmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlendiğine pişman olmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içip pişman olmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında bira içip pişman olmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin pişman olduğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir